Oplichters in de beleggingswereld

Internet is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden. Sociale netwerken, fotosites of eenvoudigweg wat kleding bestellen doe je tegenwoordig met je laptop op schoot voor de tv. Lekker achteroverliggend surfen we allemaal over het internet. Helaas hoor je wel steeds vaker dat er ook misbruik gemaakt wordt van onze openheid en goede vertrouwen.

Zo ook in de beleggingswereld. Steeds meer mensen maken al lange tijd gebruik van internetbankieren en sinds lange tijd zijn we ook actief met onze beleggingen. De meeste maatschappijen waar we met onze beleggingen heengaan zijn grote gereguleerde financiele instellingen. Toch is dit niet altijd het geval! Zeker als we kijken naar afwijkende financiele producten zien we aanbieders werkelijk waar als paddestoelen uit de lucht schieten.

Dit is ook geconstateerd bij het handelen in binaire opties. Na de start van deze nieuwe markt duurde het relatief lang voordat deze manier van beleggen een markt werd toegewezen. Sommige instanties claimden dat het beleggen middels binaire opties gelijk staat aan gokken. Anderen beweren bij hoog en laag dat je wel degelijk met behulp van de nodige kennis mooie rendementen kunt behalen. Dit echter terzijde.

Ook in de handel in binaire opties duiken verhalen op van makelaars die het niet erg nauw nemen met de regels. Er zijn verhalen bekend over makelaars die rotzooien met de klok op hun website tot aan makelaars die grafieken manupileren. De handel in binaire opties is een nieuw product en is hard bezig een plaats te veroveren in de beleggingswereld. Door het hefboomeffect is men in staat grote resultaten te behalen. Natuurlijk staan daar grotere risico’s tegenover.

Op www.binaireopties.tips staan regelmatig tips over hoe oplichters in een vroeg stadium herkend kunnen worden. Dit kan een hoop ellende besparen. Ook vindt u daar uitleg over gebruikte termen bij het handelen in binaire opties.