Status

Binaire Opties Minimale storting

U kunt al beginnen met een binaire optie met zo weinig als $ 100. Hierdoor kan eenieder instappen zonder grote risico’s te nemen en hoge kosten te betalen aan tussenpersonen voor het afhandelen van hun portefeuille.

Binaire opties bieden een breed scala aan producten. De transactiekosten variëren van $ 5 tot $ 25 per transactie op een bepaald moment. Wanneer u een storting hebt gedaan verdient het aanbeveling rustig op te bouwen en het systeem te leren kennen. Het is belangrijk dat u een gevoel krijgt van wat u doet. Dus, tenzij u eerdere ervaring hebt met binaire optie handel, zorg ervoor dat uw eerste transacties verdeeld zijn over meerdere producten in kleinere inzetten
.
Het wordt algemeen aangenomen dat je minimaal $ 1000 nodig hebt om een risk management strategie toe te passen. In het begin van je carrière als handelaar, is het nog niet van belang, om een risk management systeem toe te passen. Wij pleiten ervoor het laagste bedrag aangeboden door de makelaars te gebruiken voorlopig, zodat u het maximale plezier uit uw storting kan halen.

Wanneer u een goed gevoel voor de markt begint te krijgen en u ziet dat uw winstgevende posities toenemen, dan kunt u overwegen de inzetten enigszins te verhogen. Een andere optie is een makelaar nemen die een demo-account biedt. Hier kunt u eerst even met fun-geld spelen voordat u risico’s neemt.

Status

Optie24 gaat internationaal

Als alles volgens planning gaat zal in Juli 2014 Optie24 een internationale site lanceren. Sinds de oprichting van Optie24 is de populariteit hard gegroeid. Om die reden hebben de oprichters dus nu besloten het bedrijf een meer internationaal karakter te gaan geven. Vanzelfsprekend zullen ze dan wel moeten concurreren met meer makelaars dan nu het geval is. In Nederland hebben ze feitelijk een monopoly positie omdat ze de enige Nederlandse makelaar in binaire opties zijn. Het bedrijf is opgericht en gevestigd in Rotterdam.

Sinds de oprichting zit Optie24 in de lift en heeft deze handelaar bewezen dat er in Nederland duidelijk vraag is naar het handelen in binaire opties. Buiten onze grenzen echter is er een enorme toename in makelaars van binaire opties. Vaak worden nieuwe klanten gelokt met aantrekkelijke bonussen. Dit is op dit moment nog niet het geval bij Optie24 maar wellicht zal dat veranderen in de nabije toekomst. In meer of mindere mate gedwongen door de competitie.

Het succes van Optie24 is gedeeltelijk te danken aan de eenvoudige opzet van de website. Verwacht wordt dat ook de nieuwe website deze eenvoudige en duidelijke uitstraling zal hebben. Daarnaast is het bedrijf druk met het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit lijkt ons ook erg verstandig want internationaal gezien heeft het bedrijf simpelweg te weinig producten. Hopelijk zullen deze “nieuwkomers” ook worden opgenomen op de Nederlandse site. Meer daarover kunt u lezen op www.binaireopties.tips

Uit onderzoek is gebleken dat handelaars het ontzettend op prijs stellen als er een ruime keuze is op de site van de makelaar. Men blijft langer bij dezelfde makelaar en speelt met de verschillende mogelijkheden. Ook de economische situatie kan meespelen in de overweging die een handelaar maakt als het aankomt op het maken van keuzes. Het is dan natuurlijk van groot belang dat er wel iets te kiezen valt!

Een andere reden van het succes van Otie24 is gegarandeerd het vertrouwen wat uitgestraald wordt. Dit vertrouwen wordt gekenmerkt door de verschillende stortings- en opnamemogelijkheden. Onder andere IDEAL is een betalingsmethode die we niet vaak tegenkomen. Als we ervan uit mogen gaan dat het vertrouwen zal worden voortgezet is de kans groot dat ook dit internationale avontuur een succes zal worden.