Link

De voordelen en nadelen van campers huren

Campers zijn zonder twijfel de beste landelijke manier om te reizen. Maar campers zijn niet hetzelfde, daarom moet u goed bedenken welk voertuigmodel, ontwerp en eigenschappen geschikt zijn voor uw behoeften. Veel gedachte moet in uw huur-beslissing gaan en het zou onzorgzaam zijn om niet daadwerkelijk een aantal campers te testen voordat u huurt, om tenminste te begrijpen de belangrijke zaken.

Voordelen van een camper huren

De voordelen zullen sterk afhangen van het type camper dat u huurt – met name wat betreft eigenschappen en opslagcapaciteit. Op basis van een 2,4-liter Ford Transit-basisonderstel, stel ik voor dat de voordelen zijn:
1. Lage touringkosten – lage kosten van vervoer, accommodatie en eten (eet in optie)
2. Flexibele locatie – u heeft de keuze over waar u verblijft (binnen een beveiligingsbeperking), en dit kunnen aantrekkelijke strandlocaties of bergtoppen zijn. Het is ongelooflijk makkelijk om een ​​hoofdweg af te trekken, een park waar er ruimte is voor veiligheid. Maar alleen voor een nacht, anders stellen mensen vragen. Je moet de volgende dag verder gaan en zeker de volgende dag anders parkeren (> 3km). Park in woongebieden vanaf 7u-9u, en woonruimten van 9u tot 7u.
3. Lifestyle voordelen: Campers geven u veel vrijheid, ontspanning. Ze bieden niet de waardevermindering van een vakantiehuis aan, maar ze zijn veel flexibeler in termen van reisbestemmingen.

Nadelen van een camper huren

De nadelen van een camper zijn:
1. Opslagbeperking versus mobiliteit / flexibiliteit: U kunt geen grote opslagcapaciteit hebben als u een offroad voertuig wilt. U kunt geen stadsvoertuig hebben als u veel extra’s wilt dragen, zoals fietsen, microgolven, airconditioners, enz.
2. Veiligheidsproblemen: U moet zorgen maken over waar u parkeren en het risico op eigendiefstal / schade. Er is geen buurtwacht met campers, in feite kan je kinderen van bewoners krabben van je voertuig, omdat ze je van mening zijn dat ze hun ‘miljoen dollar’-uitzicht hebben. Als u belemmert waar anderen hebben, kan u de terugkeer tegemoet gaan.
3. Levensvatbaarheid betreft: Het is moeilijk om zich voor te stellen in een kampvuur voor lange tijd te verblijven. In de nacht kunt u gemakkelijk ontspannen zonder naar een club of pub te gaan. Het zou te lang blijven om in een kampvuur te blijven, maar in veel landen zijn er opties. bv. Openbare bibliotheken, sportclubs, openbare zwembaden. Sommige van deze zijn open voor lange uren en bieden gratis / gesubsidieerde dienstverlening aan. Een ander probleem is persoonlijke hygiëne. Kan je in een kampvuur zonder toilet of douche wonen. Met deze opties wordt de flexibiliteit van de weg verminderd, maar er zijn openbare en commerciële voorzieningen als u weet waar ze zijn. bv. Clubs, sportclubs, openbare zwembaden, stranden, enz.
4. Mobiliteit: Dit is een zorg als u voor een langere periode op een bepaalde locatie wilt verblijven. Buren en lokale bevolking beginnen je op te merken, en je trekt negatieve aandacht aan. Het is minder persoonlijk in toeristische locaties in grote stedelijke gebieden. Er is ook de druk om zich zorgen te maken over waar je ’s nachts zal blijven, hoewel ik dit nog nooit zo’n grote bezorgdheid heb gevonden, en steeds meer GPS-apparaten maken het mogelijk om mensen locaties te delen, maar het herhalen van een locatie kan eigenlijk een vloek zijn, omdat je aantrekt Negatieve aandacht.

Voldoet een camper aan mijn eisen?

De soorten vragen die ik zou willen vragen zijn:
1. Welke voorwaarden zal ik met mijn camper gebruiken?
Als u een gepensioneerde bent met beperkingen op gezondheidsgebied, heeft u misschien geen avontuurlijke avontuur, die u ertoe verplicht om off-road te worden, zodat u bereid bent om off-road mogelijkheden te bieden om het comfort van een grotere camper te behouden. Als u van plan bent om uw voertuig op de weg te nemen, wilt u wellicht een high clearance, kort wielbasismodel met laag dak overwegen om bomen te vermijden. Langere voertuigen zijn ook moeilijk te plaatsen in stedelijke gebieden, met name als u een aanhangwagen wilt hangen, dus dit moet aangepakt worden als u in dichtbevolkte gebieden wilt rondreizen. In deze gebieden kiest u misschien een meer discrete leefwijze, zodat u de aandacht van vandalen, delinquenten of dronken niet trekt.
2. Hoe betrouwbaar moet het voertuig zijn?
Als u gezondheidsproblemen hebt, kunt u liever een nieuwere voertuig van een gerenommeerde fabrikant verkiezen.
3. Hoeveel kan ik betalen of zou ik moeten uitgeven?
Een camper kan u veel geld besparen bij het reizen, en misschien de kosten van levensonderhoud als u voor een langere tijd erin wilt leven. Anders is een camper huren een afschrijvend actief met een slechte re-sale waarde voor de premie geprijsde, fabrieksgemaakte voertuigen aangeboden in de markt. Het kan voorzichtig zijn om uw eigen camper op maat te maken door een chasis te kopen en uit te passen. Afhankelijk van uw handyman vaardigheden lijkt het misschien niet zo goed, maar het zal flexibel en goedkoop zijn.
4. Hoe redelijk zijn mijn verwachtingen van kampvluchten?
Tenzij u meer dan een week camper huren doet, denk ik dat het moeilijk is om te bepalen hoe u van t geniet