SySEC deelt boetes uit

Sinds SySEC begin 2002 werd opgericht krijgt men steeds beter de totale handel in financiële producten zoals binaire opties in kaart. Over de handel in binaire opties kan je lezen op Binaireoptieshandelen.info. In eerste instantie kon SySEC alleen dreigen en hadden zij geen bevoegdheden bedrijven te beboeten. Sinds een aantal jaren echter behoort dit nu ook tot de instrumenten en er zijn reeds een aantal makelaars in Binaire Opties beboet.

Ondanks dat de boetes nog relatief laag zijn hoopt SySEC dat het schrikeffect groot genoeg zal zijn om de makelaars te dwingen ordelijk en correct te werken met hun klanten. In zijn algemeenheid kunnen we zeggen dat we eenieder afraden te handelen in welke financiële producten dan ook, als de aanbieder niet volledig gereguleerd wordt. Wees dus op uw hoede en weet met wie u zaken doet! Veel van de huidige makelaars zijn gevestigd op het zonnige Cyprus. Op zich wil dit niets zeggen omdat de voornaamste reden waarschijnlijk in de fiscale hoek te vinden is.

De lokale overheid kwam alleen traag op gang als het gaat over regulering en controle. De sky was the limit en bedrijven konden doen wat ze wilden. Het lag dan ook voor de hand dat veel van hen de grenzen van het toelaatbare gingen opzoeken en daar vaak nog mee wegkwamen ook. Nu is daar sinds de komst van de SySEC dus gelukkig verandering in gekomen. Het lijkt er zelfs op dat het schrik-effect reeds is opgetreden want verrassenderwijs blijken vele makelaars ineens eieren voor hun geld te kiezen en blijkt dat klantvriendelijkheid het gaat winnen. En hiermee wint natuurlijk de klant.

Moest je vroeger dagen wachten op je geld wanneer je besloot een opname te doen, nu heb je je geld vaak binnen afzienbare tijd op je rekening staan. Door dit toezicht is het beleggen in Binaire
Opties nog aantrekkelijker geworden waarbij men niet voorbij moet gaan aan de spanning die het met zich mee kan brengen. Het staren naar grafieken heeft met de komst van Binaire Opties ineens een nieuwe betekenis gekregen. Sterker nog; het staren naar grafieken kan ineens een hele spannende gebeurtenis worden. Helemaal als je Binaire Optie dreigt af te lopen. En als je alles goed hebt gedaan en je eindigt ‘in het geld’ dan is het fijn te weten dat je ook snel zult kunnen beschikken over je welverdiende winst. En dit is nu juist één van de kerntaken van de SySEC dus ik denk dat we met zijn allen erg blij moeten zijn dat ze er zijn.